Guvizi in sos aromat

de ianculubita in Peste, 15 Apr 2011 | 5394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de peste
  • 1/2kg de rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare,piper
  • patrunjel sau rozmarin
  • 50ml ulei
  • 1pahar vin alb
  • 3linguri faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guvizi in sos aromat:

Pestele curatat,spalat,se da un praf de sare apoi se da prin faina si se prajeste in ulei incins si se scoate pe servetele de bucatarie pentru excesul de ulei;intr-o cratita se pune 2-3 linguri de ulei,se calesc rosiile taiate marunt sau date la blender,impreuna cu usturoiul;se condimenteaza cu sare,piper,putin cimbru,putin zahar daca rosiile nu sunt suficient de dulci iar dupa cateva clocote se adauga pestele;se lasa la foc mic sa mai scada sosul 10-15min,apoi se serveste cum altfel decat cu mamaliguta,ca-i doar peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Guvizi in sos aromat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

16.04.2011, 23:46

Ce mancarica de peste delicioasa

MVMih 1

17.04.2011, 08:34

Super super. Mai ales ca astazi se si papa peste..mmmm

adry88 1

06.05.2011, 15:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume, la cuptor